Twee professionals, twee mensen met de gedeelde ambitie om jou en elke medewerker in jouw organisatie vanuit authenciteit te laten groeien en jou te laten stralen als de beste versie van jezelf. Wie zijn de trainers achter de organisatie Kus Je Zelf Vrij en wat drijft ons?

Miranda van der Endt

‘Als je echt jezelf bent, is er nooit concurentie, want zoals jij bent en waar jij voor gaat, is er maar een.’

loopbaanadviseur, psycholoog, MMO en talentencoach

In 2008 heb ik mijn eigen onderneming TalentWijs opgericht vanuit de visie dat het steeds belangrijker wordt om te leven en te werken vanuit je eigen kracht. In de werkervaring die ik heb opgedaan zag ik dat goede intenties en initiatieven soms niet van de grond kwamen omdat iemand onzeker, teleurgesteld of boos is. Om daadwerkelijk veranderingen te kunnen realiseren is het van belang dat we onze blokkades onder ogen zien, oplossen en gaan functioneren vanuit onze bezieling zodat we echte veranderingen kunnen realiseren.

Als loopbaanadviseur en psycholoog heb ik veel instrumenten ter beschikking om jou te helpen je authentieke kracht te (her)vinden. Ik prijs me gelukkig dat ik al velen heb mogen helpen met het vinden van werk en zingeving. Ik werk graag met het Talentenspel (zie hiervoor www.talentenspel.nl). Met dit spel kun je op diepgaande wijze ervaren wat je talenten zijn en hoe je je talenten kunt inzetten voor jezelf en voor datgene wat jij de wereld te bieden hebt. Het is een transformerend spel wat op speelse wijze wonderen teweeg kan brengen.

Waarom ?

Het ‘zelf’ is in het talentenspel datgene wat onstaat als jouw spontane en onbevangen ik en jouw wijsheid geintegreerd worden tot een doelgericht en samenhangend geheel. Gun jij jezelf deze vrijheid? Schrijf je dan vandaag nog in en doe mee!

Josée Blanken

"Groei, Geniet en Geef, Straal met je aanwezigheid en wees jezelf altijd",

trainer, (organisatie)coach en gastvrijheidsstrijder

Sinds de geboorte van onze oudste dochter Elisa op 21 juli 2002 is dit mijn levensmotto. Het leven is te mooi en te kort om er niet volop van te genieten. En alleen jij kan het maximale uit het (werk)leven halen.

Na 20 jaar werkzaam geweest te zijn in de uitzendbranche als sr. manager, key-accountmanager, branchedirecteur Hospitality en directeur Sales ben ik ruim twee jaar geleden gestart als ondernemer en werk ik als gecertificeerd MBTI-coach. MBTI legt een sterke basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling. De MBTI® (Myers-Briggs Type Indicator) brengt jouw persoonlijkheidstype in kaart MBTI biedt een mooi kader voor het begrijpen van individuele verschillen en sterke punten van jou en de ander. Benut het aanwezige potentieel!

Waarom?

Juist de mens maakt het verschil in deze digitale tijden. En zou ook het verschil moeten maken wil de mens niet door een "robot" te worden overgenomen. De veranderingen gaan snel en jij bent in de regie om grip te houden op jouw werkplezier. Aanpassingsvermogen is belangrijk en eigen ontwikkeling is een must. Daarbij maakt juist de mens het verschil en zie ik in mijn (zakelijke) omgeving dat het vertrouwen of het lef om jezelf te zijn en je te laten zien ontbreekt. Bescheidenheid is mooi, maar ook jij doet er toe. Je bent het waard om gezien te worden. Laat je horen.

Ik ben er trots op dat Miranda en ik onze gedeelde ambitie hebben uitgewerkt. Jij bent het waard bent om het positieve verschil te maken. Ik daag je graag uit om mee te doen. Je bent welkom!