Heb je het gevoel dat het leven je meer te bieden heeft? Wil jij werken aan de beste versie van jezelf? Dan ben je van harte welkom. Een belangrijke voorwaarde is dat je open staat voor het ontdekken van jouw drijfveren, talent, verlangen en eventuele blokkades.

"Zonder spiegel van de ander, leer je jezelf nooit helemaal kennen".

Aanpak

Jouw doelstelling en vraagstuk staat centraal. Onze werkwijze is persoonlijk, gevarieerd en interactief. De basis wordt gelegd vanuit De MBTI® (Myers-Briggs Type Indicator) en het talentenspel. Er zal voldoende ruimte zijn voor reflectie en jouw wensen.

Tijdens elke ontmoeting werk jij met onze ondersteuning aan jouw persoonlijk actieplan. Wij begeleiden jou graag op deze unieke ontdekkingsreis naar de bsste versie van jezelf.

Talentenspel

Een prachtige speelse manier die behulpzaam is bij het maken van keuzes in je leven, je loopbaan en bij koersveranderingen. Ontdek hoe je je talenten kunt inzetten voor de keuzes die werkelijk bij je passen. Breng balans in je leven, leer storende patronen te doorbreken en neem de leiding over jouw leven.

MBTI

De MBTI® (Myers-Briggs Type Indicator) is een eenvoudig, krachtig en veelzijdig persoonlijkheidsinstrument dat diepgaand inzicht biedt in jouw aangeboren en aangeleerde voorkeuren en energie-bronnen. We gaan aan de slag met jouw type. Wat schat je zelf in? En welke informatie levert het persoonlijk rapport op?