Waarom

Waarom de keuze voor Kus je Zelf Vrij?

Wij leven in een tijd waarin we dagelijks veel indrukken te verwerken krijgen. De snelheid waarmee technologie zich ontwikkeld heeft effect op ons werk en op de inhoud van ons werk. De snelheid van verandering is de enige constante.

Hoe hou ik balans tussen werk en privé? Werkdruk, ongelijkheid en burn-out is bij alle branches en leeftijden aan de orde.

Ons verlangen is dat jij jezelf liefdevol wakker schudt door kennis te maken met wat jou drijft, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. We houden er van om op een speelse manier snel de diepte in te gaan op zoek naar (com)passie.

We geloven dat authenticiteit leidt tot meer werkplezier, verbetering van samenwerking en in een organisatie die beter functioneert. Het leven is te kort om er niet het maximale uit te halen. Dat begint bij bewustwording en door tijd te nemen voor jezelf en door het werken aan de beste versie van jezelf.

Actueel

Welke factoren bepalen werkgeluk? Lees de nieuwste blog van Miranda.


Week van het Werkgeluk

Wij zijn ambassadeur van de Week van de Werkgeluk. Teken ook de petitie of kijk voor inspiratie op www.weekvanhetwerkgeluk.nl.